Menu

Menu

NyhederKalenderBillum DeleøkonomiBillum FriskoleBillum InfoForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontaktBillums ældste bygningHjertesti igennem Billums skønne natur
Billum
Foto:

Husholdningsforeningen havde en fantastisk 'Syng sammen aften'

Med påskekoret, fællessang og kagebord

46 sangglade personer kom til 'Syng sammen aften' i Billum Forsamlingshus. Det blev en alletiders aften. Connie sad ved klaveret, så det kunne jo kun blive godt. Vi sang fra højskolesangbogen.

Påskekoret deltog også,  for sangaftenen faldt  på en onsdag, som er korets sædvanlige øveaften. Påskekoret gav et par sange fra deres program og Connie havde også en ny sang med, som vi alle skulle lære.

Vi sang og sang indtil kl. 19.15. Så blev det tid til det helt store kaffebord. Bestyrelsen havde hver især bagt de lækreste kager, som blev nydt med største velbehag. Efter kaffepausen sang vi igen og kl. blev 21.30 inden vi sluttede aftenen af med sangen 'Må din vej gå dig i møde', som vi tidligere på aftenen havde lært. Vi kunne ha sunget endnu, hvis vi havde haft stemmer dertil. Det var en helt igennem fantastisk aften.

Vi afholdte et lignende arrangement for ca. 2 år siden, som også var en succes, og vi er på nuværende allerede blevet spurgt til en gentagelse.

 

søndag 18 mar 2018 - Astrid Thorin
Vist: 626 gange